دلایل اهمیت بازاریابی تلفنی (قسمت دوم)

در مطلب قبل درباره ی اهمیت بازاریابی تلفنی و ایجاد استراتژی بازاریابی خواندید. در ادامه پرداخت آسان تلفنی، استفاده از پیام ها و تبلیغات تلفنی را مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد.
۸.پرداخت آسان از طریق تلفن همراه
کاربران تلفن همراه مدت زمان زیادی را برای پر کردن جاهای خالی و رفتن از صفحه ایی به صفحه ی دیگر برای تکمیل مراحل خرید، صرف می کنند و این امر باعث می شود درصد زیادی از آنها از روند خرید خارج شوند.
بالطبع شما باید این کار را برای آنها آسان کنید و با افزودن دکمه ی خرید سریع به وب سایت یا برنامه ی آنها اجازه خرید دهید. این امر باعث افزایش فروش و راحتی مشتری می شود.
۷.استفاده از پیام ها
یکی از مهمترین مزایای تلفن این است که یک دستگاه شخصی است و این امر گوشی را برای بازاریابی ایده آل می کند. تلفن ها ویژگی های بسیاری را ارائه می دهند که باعث می شوند بازدهی بالایی داشته باشند. در رأس این ویژگی ها امکان ارسال پیام های شخصی (اس ام اس) وجود دارد.
آمار نشان می دهد که سرعت باز کردن پیام های تلفنی به ۹۸ درصد می رسد. این آمار بسیار بالا است، به خصوص اگر با ایمیل ها که میزان باز بودن آنها فقط ۲۲٪ است مقایسه شود.
در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا از پیام های کوتاه بیشتر استفاده کنید:
۱. پیام های اس ام اس را بدون اجازه از کاربر ارسال نکنید.
۲.باید پیامد مفید داشته باشد و تخفیف، اطلاعات مهم یا پیشنهاد وسوسه انگیز را به مشتری ارائه دهد.
۳.پیام را تا حد ممکن کوتاه کنید.
۸. بازاریابی از طریق ایمیل
حدود ۵۷٪ نامه های الکترونیکی از طریق تلفن باز می شود، بنابراین شما باید استراتژی بازاریابی ایمیلی خود را تنظیم کنید. محتوای پیام ها باید برای صفحه نمایش تلفن مناسب باشد. همچنین بیش از دو سوم کاربران تلفن اگر پیام را برای تلفن نامناسب تشخیص دهند، پیام را حذف می کنند.
مطمئن شوید تصاویر، دکمه ها و فرم هایی که در ایمیل های خود قرار می دهید مناسب تلفن همراه هستند. بهترین راه برای انجام این کار آزمایش آن است. سعی کنید پیام های خود را قبل از ارسال روی چندین صفحه از تلفن همراه بخوانید تا مطمئن شوید که برای همه اندازه صفحه مناسب هستند.
۹.تبلیغات موبایل:
کار آفرینان می توانند از تبلیغاتی شروع کنند که صاحبان تلفن همراه را به طور انحصاری در وب سایت ها و یا در برنامه ها مورد هدف قرار دهند. مهم است که تبلیغات تلفن همراه متناسب با صفحه نمایش های کوچک کاربران تلفن همراه تنظیم شود.
تصاویر باید به دقت انتخاب شوند و به گونه ای خاص طراحی شوند تا بتوانند در برابر صفحه نمایش تلفن ها پاسخگو باشند. فیلم های تبلیغاتی باید کوتاه و بیشتر از ۲۰ ثانیه نباشد.
انواع مختلفی از تبلیغات تلفن همراه وجود دارد، از جمله:
تبلیغات از طریق برنامه ها:
برنامه ها باید اساس تمام استراتژی های بازاریابی تلفن همراه باشد، زیرا کاربران تلفن همراه ۸۷٪ از وقت خود را صرف استفاده از برنامه های تلفنی می کنند.
بنابراین شما باید بخش قابل توجهی از بودجه تبلیغات تلفن همراه خود را به تبلیغات در برنامه هایی که مشتریان بالقوه شما از آنها استفاده می کنند اختصاص دهید.
تبلیغات بازی موبایل:
بازی های موبایل در بین جوانان بسیار محبوب هستند. همچنین تخمین زده می شود که تعداد بازی کنندگان موبایل در سال ۲۰۲۰ به حدود ۲.۴ میلیارد نفر برسد. علاوه بر این، حدود یک سوم از برنامه های بارگیری شده، بازی هستند. تبلیغات بازی های موبایل ممکن است برای همه مناسب نباشد. شما باید ابتدا در مورد مخاطب مورد نظر تحقیق کنید سپس می توانید این نوع تبلیغات را خریداری کنید.
تبلیغات محلی: تبلیغاتی است که به مشتریان بالقوه در یک منطقه خاص جغرافیایی گفته می شود.
این نوع تبلیغات در سالهای اخیر محبوبیت زیادی در بازاریابی تلفن همراه پیدا کرده است. همچنین این امر به ویژگی موقعیت مکانی که در همه تلفن های هوشمند و مدرن در دسترس قرار گرفته، بستگی دارد.
تبلیغ های محلی برای پروژه هایی مناسب هستند که در یک منطقه جغرافیایی خاص فعالیت می کنند. به عنوان مثال، فروشگاه اینترنتی دارید که محصولات خود را منحصراً به ساکنان یک شهر خاص می فروشد.
۱۰. اندازه گیری نتایج
در پاراگراف تعیین هدف گفتیم که اهدافی که شما تعیین می کنید باید معیارهای رویکرد هوشمند را داشته باشند و یکی از مهمترین شرایط برای آنها قابل اندازه گیری بودن اهداف است.
زیرا اگر قادر به اندازه گیری این اهداف نباشید، نمی توانید از میزان پیشرفت خود در دستیابی به آنها مطلع شوید. بنابراین نمی توانید موفقیت استراتژی بازاریابی تلفنی را ارزیابی کنید. معیارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای ارزیابی موفقیت استراتژی بازاریابی تلفنی خود اتخاذ کنید که شامل این موارد هستند:
تعداد دفعات بارگیری برنامه ها:
اگر برنامه ای را ایجاد کردید، اولین معیار موفقیت آن برنامه، تعداد دفعات بارگیری یا نصب آن است. این نشانه روشنی از میزان استقبال افراد از برنامه ی شما است.
فعالیت کاربران در برنامه:
تعداد بارگیری برنامه ها کافی نیست زیرا بارگیری برنامه شما برای افراد زیادی امکان پذیر اما به ندرت از آن استفاده می کنند.
بنابراین بازاریاب ها به معیار مهم دیگری نگاه می کنند. فعالیت کاربران، که برخی موارد را اندازه گیری می کند. به عنوان مثال: تعداد دفعات دسترسی به برنامه شما، مدت زمانی که کاربران در هر جلسه می گذرانند و تعداد کاربرانی که روزانه، هفتگی یا ماهانه آن را باز می کنند.
منبع